Edward&Jacob
Edward&Jacob

A forum about Robert Pattinson and Taylor Lautner from Twilight Saga...
 
ΦόρουμΦόρουμ  ΠόρταλΠόρταλ  ΗμερολόγιοΗμερολόγιο  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών  Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  
Kαλώς ήλθατε
Kαλώς ήλθατε!!!!Αν είστε fan των Edward & Jacob ήρθατε στο σωστό μέρος..Μάθετε τα πάντα γύρω απο τους χαρακτήρες των αγαπημένων μας βιβλίων αλλά και για τους ηθοποιούς που τους υποδύονται!

Μοιραστείτε | 
 

 Robert Pattinson

Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Nymphadora Lupin
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 94
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26

ΔημοσίευσηΘέμα: Robert Pattinson   Τετ Ιαν 06, 2010 11:28 pm

Ενα τοπικ για τον πρωταγωνιστη του Twilight saga.... Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://edward-jacob.twilight-mania.com
marionlovesedward
Moderator
Moderator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26
Τόπος : αθηνα!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Πεμ Ιαν 07, 2010 12:02 am

εδω θα υπαρχουν στοιχεια απο την ζωη του συνεντευξεις αρθρα!!για εικονες και βιντεακια θα γινουν αλλα τοπικ!!και ως καλη adminisa αρχιζω!
Robert Thomas Pattinson (* 13. Μαΐου 1986, Λονδίνο, Αγγλία) είναι ένας Βρετανός ηθοποιός, μοντέλο και μουσικός. Παραδέχεται ότι έγινε από τον ρόλο του ως Cedric Diggory στην filmings του Χάρι Πότερ της μυθιστορήματα και ως Edward Cullen στα γυρίσματα του πρώτου βιβλίου της σειράς Twilight (dt. τίτλους: Για να (ες) για το ξημέρωμα) της Stephenie Meyer.



σταδιοδρομίας / ανάπτυξη



Robert Pattinson γεννήθηκε το 1986 στο τρίμηνο Λονδρέζος Μπαρνς. Στην παιδική του ηλικία Clare μητέρα του σε ένα Modelagentur, ο πατέρας του εργαζόταν ο Richard είναι χρησιμοποιείται-έμπορος αυτοκινήτων. Έχει δύο παλαιότερες αδελφές. Αδελφή Lizzy Pattinson είναι ένας τραγουδιστής και Songschreiberin.



Pattinson ξεκίνησε την καριέρα του παίζουν στην ηλικία των 15 ετών, εργάστηκε σε ένα θέατρο στο παρασκήνιο. Ως τότε η πρωταγωνιστή ανέλαβε το αρρώστησε το ρόλο. Συμπτωματικά έναν πράκτορα Σάβ στο κοινό. Ως εκ τούτου, ακολούθησε η Μπαρνς Θέατρο εταιρεία στο δυτικό Λονδίνο. Στην τηλεοπτική ταινία την Nibelungen - η χαρταετούς κατάρα είχε 2004, Nebenrolle ως Giselher. Τον ίδιο χρόνο, έπαιξε ένα μικρό ρόλο στη λογοτεχνία Mira Nairs γυρισμάτων Vanity Fair, οι σκηνές ωστόσο στην τελική εκδοχή ήταν κομμένες.



2005 μετέφερε το ρόλο του Cedric Diggory να Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της φωτιάς και έγινε έτσι ένα μεγαλύτερο κοινό παραδέχεται. On-line έκδοση των Times εξήγησε ότι κατόπιν τούτου να Βρετανοί το αστέρι του αύριο (dt.: British αστέρι από αύριο).



Τον Οκτώβριο του 2006, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγγλική τηλεοπτική ταινία The Haunted αεροπόρος.



Στις 11 Δεκεμβρίου 2007 Pattinson έγινε η επίσημη κατοχή του ανδρικού ηγετικό ρόλο Edward Cullen στο γύρισμα του μυθιστορήματος να (α) διορίζεται το ξημέρωμα της Stephenie Meyer, η οποία άρχισε στις 21 Νοεμβρίου 2008 στις ΗΠΑ. Έγινε εκτός από δύο τραγούδια που έχουν συσταθεί από αυτό? "Ποτέ μην Think" και "Let Me Είσοδος" για να αναλάβει την ταινία.



Στις 22 Νοεμβρίου 2008, άρχισε να παραδέχεται ότι το δεύτερο βιβλίο της σειράς είναι γυρισμένη το ίδιο. Οι ακόλουθες γυρίσματα του τρίτου βιβλίου επιβεβαιώθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2009. Pattinson θα παίξει Edward Cullen και πάλι σε δύο παραγωγές.



Στο Little Ashes Pattinson αρχής γενομένης από το καλοκαίρι, όπως οι ζωγράφοι Σαλβαδόρ Νταλί θα είναι να δούμε το 2009. Μετέφερε περαιτέρω τον ηγετικό ρόλο της βρετανικής κωμωδίας δράμα Πώς τόνο του στοιχείου καυσίμου (από Arthur) και η ταινία μικρού μήκους Το κουδούνι Βουλής (από τον Richard).



Όπως παραδέχεται το Φεβρουάριο του 2009 έγινε, Pattinson είναι να σταθεί σύντομα μαζί με τον Justin Timberlake και Zac Efron στο "Οχάιο" πριν από την κάμερα, η οποία φέρνει προς συζήτηση τις δολοφονίες αντιφρονούντων στο Viet Nam πόλεμο στη δεκαετία του 1970 από τις ΗΠΑ.



Στο τέλος Ιουλίου 2009 ο Robert από τη βρετανική δαπάνες του αίγλη στο περιοδικό "Sexiest στον κόσμο ένα" μία επιλεγμένη. Ακόμα η ίδια εξασφάλισε την πρώτη θέση πριν από τους συναδέλφους του να διαδραματίσει ο Johnny Depp και Χιου Τζάκμαν, το οποίο προσγειώθηκε στην τρίτη θέση.



Γερμανική σύγχρονη ομιλητές της Pattinson είναι Clemens Ostermann και Johannes Ράσπε.



Το 2010 θα συμμετάσχουν Pattinson σε ένα ακόμη ανώνυμη παραγωγής θέατρο του παραγωγού David Pugh.

Filmografie



* 2004: Η Nibelungen - το kite κατάρα (δακτύλιος του Nibelungs)

* 2004: Vanity Fair (σε κομμένες σκηνή)

* 2005: Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της φωτιάς

* 2006: The Haunted αεροπόρος

* 2007: Το λουτρό της Μητέρας Εγχειρίδιο

* 2008: Πώς τόνο των καυσίμων στοιχείου

* 2008: Το κουδούνι House

* 2008: Twilight - να (α) προς το ξημέρωμα

* 2008: Little Ashes



Οι εργασίες σχετικά με τιμά



* 2008: Στρασβούργο διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους: Καλύτερη Ηθοποιός σε λειτουργία

* 2008: Hollywood φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους: Νέο Hollywood Βραβείο

* 2009: MTV Movie Awards: Best νεοεισερχόμενο

* 2009: MTV Movie Awards: Best Fight Νικητής Robert Pattinson Vs. Cam Gigandet Λυκόφως

* 2009: MTV Movie Awards: Καλύτερο Kiss Robert Pattinson
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Nymphadora Lupin
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 94
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Πεμ Ιαν 07, 2010 12:37 am

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://edward-jacob.twilight-mania.com
matiaRobsessed
E&J baby
E&J baby
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2010
Ηλικία : 27
Τόπος : δασος χαιδατιου, αθηνα (+ internet lol)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Πεμ Ιαν 07, 2010 3:10 am

επειδη το χω ψαξει πολυ με τις ταινιες και ειδα το ποστ σου μαριακι μ κ μαλλον εχεις κανει μεταφραση απο το Google ειπα να βαλω και εγω αυτα που εχω βρει μηπως μας βοηθησουν να βρουμε τις ταινιες και βιντεακια απο τις ταινιες καπου στο ιντερνετ

εχουν βγει ηδη:

2004
-ring of the nibellungs as giselher (tv show)
-vanity fair as rawdy crawlet jr (εκοψαν στο τελευταιο μονταζ το μερος που επαιζε. αυτο μαλιστα εγινε χωρις να του το πουν και εκεινος πηγε στην πρεμιερα -ειχε καλεσει και καποιους φιλους του- και αφου τελειωσε η ταινια συνηδητοποιησε πως ειχαν κοψει ολοκληρο το ρολο του!!!!)

2005
-harry potter and the goblet of fire as cedric diggory

2006
-the haunted airman as toby jugg

2007
-the bad mothers hanbook as daniel gael
-harry potter and the order of phoenix as cedrid diggory


2008
-twilight as edward cullen
-how to be as art


2009
-little ashes as salvador dali
-twilight saga : new moon as edward cullen


coming:

-remember me as tyler roth (expected march 2010)
-eclipse as edward cullen (expected 30 june 2010)
-bel ami as georges duroy
-unbound captives as phineas
-dreaking dawn as edward cullen
-the summerhouse (short film) as richard
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.youtube.com/user/matiag333
RafaelaBlack
Moderator
Moderator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 34
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2010
Ηλικία : 26
Τόπος : Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Πεμ Ιαν 07, 2010 1:07 pm

Ενταξει...δεν μπορω να πω..καλος κι ο δικος σας geek Κανει για vampire!!! ΟΧΙ ενταξει ωραιος ειναι..
Σπόιλερ:
 
Αλλα δεν ειναι του γουστου μ πολυ!!

_________________



'Doing things differently leads to something exceptional!!!!'
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Nymphadora Lupin
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 94
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Πεμ Ιαν 07, 2010 2:18 pm

Eιναι θεος!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://edward-jacob.twilight-mania.com
patrick
Moderator
Moderator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 56
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 24
Τόπος : αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Πεμ Ιαν 07, 2010 2:19 pm

και εγω δεν λεω κουκλι κουκλι αλλα πολλυ αγγλος ρε παιδια αν καταλαβαινετε τι εννοω....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
marionlovesedward
Moderator
Moderator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26
Τόπος : αθηνα!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Πεμ Ιαν 07, 2010 2:20 pm

ειναι ο πιο γλυκος αντρας του κοσμου!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
d@n@e twilight!
E&J baby
E&J baby
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2010
Ηλικία : 23
Τόπος : Αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Πεμ Ιαν 07, 2010 5:10 pm

marionlovesedward έγραψε:
ειναι ο πιο γλυκος αντρας του κοσμου!!!

μονο ο πιο γλυκος???sorry αλλα ειναι και πολυ sexy...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
nicky
E&J baby
E&J baby
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Πεμ Ιαν 07, 2010 10:35 pm

team edward ρε!μια ζωη αρρωστια!!!!!!!
ναρκωτικα,αγορια και λεφτα τι να σου πουν εσενα ολα αυτα.. ρομπερτ ολε!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
marionlovesedward
Moderator
Moderator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26
Τόπος : αθηνα!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Πεμ Ιαν 07, 2010 10:37 pm

χαχαχα πες τα τραωα δες και τισ εικονες που υπαρχουν στο τοπικ του να φτιαχτεις περισσοτερο!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
d@n@e twilight!
E&J baby
E&J baby
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2010
Ηλικία : 23
Τόπος : Αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 6:14 pm

εγω παντως το ξαναδηλωνω!!!ειμαι μαζοχα και μου αρεσει να τον βλεπω και να λιωνω!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
marionlovesedward
Moderator
Moderator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26
Τόπος : αθηνα!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 6:26 pm

d@n@e twilight! έγραψε:
εγω παντως το ξαναδηλωνω!!!ειμαι μαζοχα και μου αρεσει να τον βλεπω και να λιωνω!!!!
συμφωνω και εγω!ειναι ο καλυτερος μαζοχισμος του κοσμου!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
Nymphadora Lupin
Admin
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 94
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 6:50 pm

marionlovesedward έγραψε:
d@n@e twilight! έγραψε:
εγω παντως το ξαναδηλωνω!!!ειμαι μαζοχα και μου αρεσει να τον βλεπω και να λιωνω!!!!
συμφωνω και εγω!ειναι ο καλυτερος μαζοχισμος του κοσμου!

+φωνω!!!!

_________________


To love is nothing...To be loved is something....To love and be loved is everything....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://edward-jacob.twilight-mania.com
marionlovesedward
Moderator
Moderator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26
Τόπος : αθηνα!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 6:53 pm

RafaelaVolturi στη φωτο που εχεις για υπογραφη δεν σου ερχετε να του ζουλιξεις τα μαγουλακια?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
d@n@e twilight!
E&J baby
E&J baby
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2010
Ηλικία : 23
Τόπος : Αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 7:11 pm

εμενα παντως ναι!!!!γουτσου γουτσου μολε!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
marionlovesedward
Moderator
Moderator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26
Τόπος : αθηνα!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 7:12 pm

ειναι τοσο γλυκουλι αχου τοοο
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
d@n@e twilight!
E&J baby
E&J baby
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2010
Ηλικία : 23
Τόπος : Αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 7:13 pm

ετσι ετσι!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
marionlovesedward
Moderator
Moderator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26
Τόπος : αθηνα!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 7:15 pm

και ποιος μα μαζευει τωρα !!!τη σαλιαρα μου παρακαλωωω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
d@n@e twilight!
E&J baby
E&J baby
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2010
Ηλικία : 23
Τόπος : Αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 7:16 pm

η βαρια ρομπιαση δεν θεραπευυται με καμια δυναμη!!!!ουτε και απο τον θεο!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
marionlovesedward
Moderator
Moderator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26
Τόπος : αθηνα!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 7:18 pm

αχ μας εχει τρελανει ο ατιμος και ειναι τοσο γλυκας!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
d@n@e twilight!
E&J baby
E&J baby
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2010
Ηλικία : 23
Τόπος : Αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 7:19 pm

και super hot μην το ξεχναμε αυτο!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
marionlovesedward
Moderator
Moderator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26
Τόπος : αθηνα!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 7:21 pm

οχ οχ οχ τι μου θυμισεςςςς
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
d@n@e twilight!
E&J baby
E&J baby
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2010
Ηλικία : 23
Τόπος : Αθηνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 7:23 pm

ειπαμε ειμαστε μαζοχες!!!!και ναι το βραδυ τςρα δεν θα κοιμηθω!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
marionlovesedward
Moderator
Moderator
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 87
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2010
Ηλικία : 26
Τόπος : αθηνα!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Robert Pattinson   Σαβ Ιαν 09, 2010 7:25 pm

αχαχχα ουτε εγω λεω να κατσω να τον κοιταω!!μα τι παιδαρος!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
 
Robert Pattinson
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Edward&Jacob :: Team Edward-
Μετάβαση σε: